من طبیعی هستم

زیبایی طبیعی بدست آوریم

من طبیعی هستم

زیبایی طبیعی بدست آوریم

مزایای شگفت انگیز شی باتر


کره شی یا شی باتر، یا همان خرید کره شی باتر (shea butter)، نوعی روغن است که از بذر درخت آفریقایی استخراج می شود. در زبان بومی آفریقا به آن Vitellaria paradoxa می گویند، اما کلمه انگلیسی (shea) از نام درختی در بامبارا آمده است. دانه های خام درخت شی به رنگ عاج فیل هستند.

کره شیا در بسیاری از رژیم های زیبایی مورد استفاده قرار گرفته است-به ویژه هنگامی که صحبت از بارداری و کاهش علائم کشش می شود. دلیل آن این است که علاوه بر مرطوب کنندگی فوق العاده ، در عین حال مزایای قابل توجه دیگری نیز ارائه می دهد.


دکتر جاش آکس ، DNM ، نویسنده پرفروش ترین کتاب رژیم غذایی کلاژن و مجری برنامه The Dr. Ax Show می گوید: "کره شی از مغزهای درخت شیا که بومی آفریقای مرکزی است می آید." "پوسته خارجی آجیل برداشته می شود. سپس خرد شده و به آرامی در کره تفت داده می شود. در نهایت ، کره معمولاً با دست در یک حوضچه آب ورز داده می شود تا اسیدهای چرب جدا شوند. این اسیدهای چرب یا روغن ها حذف می شوند. از کره ، خنک شده و سفت شده تا چیزی که ما می دانیم کره کره است. "



دکتر سونیا باترا ، MD ، مجری برنامه روزانه The Doctors ، می افزاید: روغن شی برای استفاده در اکثر انواع پوست کاملاً بی خطر است و قرن ها به دلیل ویتامین ها و اسیدهای چرب که باعث آبرسانی و آرامش پوست می شوند ، در لوازم آرایشی استفاده می شود. به


علاقه مند؟ به خواندن ادامه دهید تا از مزایای دیگر و عوارض جانبی احتمالی آن و همچنین نکات مفید در مورد نحوه استفاده از آن مطلع شوید.


فواید کره شی


1. کره شیا پوست و مو را مرطوب می کند

اگر پوست خشک و کدر دارید ، کره شی ممکن است بهترین دوست جدید شما شود. دکتر Ax می گوید: "کره شی به عنوان یک عامل نرم کننده پوست عمل می کند." "با ایجاد یک سد محافظ در سطح پوست ، این امر به حفظ رطوبت کمک می کند ، که از دست دادن آب را کاهش می دهد و پوست شما را هیدراته نگه می دارد."


برخی از متخصصان می گویند که روغن شیا برای پوست شما حتی بهتر از روغن نارگیل است (بله ، واقعاً). جاشوا راس ، متخصص زیبایی SkinLab ، توصیه می کند که از روغن صورت یا سایر محصولات طبیعی تهیه شده با روغن مشتق شده از دانه ، مانند کره شی استفاده کنید. روغن های حاصل از گوشت میوه ، مانند روغن نارگیل ، می تواند بسیار مسدود کننده (یا مسدود کننده) باشد. او می گوید: "پوست همیشه به روغن های دانه واکنش بهتری نشان می دهد زیرا آنها روغن هایی که به طور طبیعی در پوست یافت می شوند را تقلید می کنند."

2. کره شیا برای پوست های حساس مفید است

اگر پوست حساسی دارید ، لوسیون ها و معجون های فانتزی را کنار بگذارید - که ممکن است پوست شما را بیشتر تحریک کند - و به جای آن به روغن کره بروید. راس می گوید: "وقتی پوست شما تحریک می شود ، مواد طبیعی که اثبات شده است همیشه بهترین هستند ، و کره شی را به یک انتخاب بسیار مطمئن تبدیل می کند."


3. کره شی آرامش بخش است

به دلیل این واقعیت که حاوی ویتامین E و A است ، کره شی در درمان پوست های حساس یا حساس نیز مفید است. دکتر آکس استفاده از آن را برای تسکین آفتاب سوختگی ، لکه های خشک ، آفتاب سوختگی ، سایش و حتی بثورات پوشک روی نوزادان (همچنین به دلیل خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی آن) توصیه می کند. همچنین می توانید روی زخم ها اعمال کنید تا ظاهر آنها به حداقل برسد.


4. کره شیا التهاب را تسکین می دهد

اگر با بیماریهای مزمن پوستی مانند اگزما ، روزاسه و پسوریازیس دست و پنجه نرم می کنید ، اسیدهای چرب موجود در کره شیا التهاب را کاهش می دهد. دکتر آکس می گوید: "کره شیا تولید سلول های التهابی را که باعث تحریک و بیماری های پوستی می شوند ، کند می کند."


و از آنجا که کره شی به سرعت به پوست نفوذ می کند ، دیرتر احساس آرامش می کنید. یک مطالعه نشان داد که کره شی می تواند به اندازه کرم های دارویی در درمان اگزما م effectiveثر باشد ، بنابراین ارزش بررسی آن را دارد.


5. کره شیا جوان تر به نظر می رسد

ویتامین A و E موجود در کره شی می تواند بیش از تسکین پوست مفید باشد. آنها همچنین می توانند شما را جوانتر نشان دهند ، و چه کسی این را نمی خواهد؟ دکتر باترا می گوید: "کره شیا همچنین به بازسازی سلول ها کمک می کند ، که می تواند ظاهر خطوط و چین و چروک ها را کاهش دهد."


راس می افزاید که کره شیا دارای خواص آنتی اکسیدانی است که به خنثی سازی آسیب رادیکال های آزاد در معرض آفتاب کمک می کند. همچنین گفته می شود که به افزایش تولید کلاژن کمک می کند ، که جلوه ای چروک به پوست می بخشد. 5. کره شیا جوان تر به نظر می رسد

ویتامین A و E موجود در کره شی می تواند بیش از تسکین پوست مفید باشد. آنها همچنین می توانند شما را جوانتر نشان دهند ، و چه کسی این را نمی خواهد؟ دکتر باترا می گوید: "کره شیا همچنین به بازسازی سلول ها کمک می کند ، که می تواند ظاهر خطوط و چین و چروک ها را کاهش دهد."


راس می افزاید که کره شیا دارای خواص آنتی اکسیدانی است که به خنثی سازی آسیب رادیکال های آزاد در معرض آفتاب کمک می کند. همچنین گفته می شود که به افزایش تولید کلاژن کمک می کند ، که جلوه ای چروک به پوست می بخشد.


اثرات ایده آل روغن شیا

برخلاف شایعاتی که وجود دارد ، شیا کره منافذ پوست شما را مسدود نمی کند. دکتر Ax می گوید: "مسدود شدن منافذ شناخته شده نیست زیرا اسیدهای چرب از سبوم یا روغنی که به طور طبیعی تولید می کنیم تقلید می کند." "این در واقع تولید سبوم را کاهش می دهد و به حفظ سلامت پوست شما کمک می کند." بنابراین ، در صورت نگرانی ، روغن کره پوست شما را چرب نمی کند.


اگرچه به طور کلی استفاده از آن برای اکثر افراد بی خطر است ، اما اگر به آجیل حساسیت دارید ، کره شیا ممکن است بهترین ایده نباشد. دکتر آکس می گوید: "افرادی که به آجیل درختی حساسیت دارند ممکن است واکنش های نامطلوبی نسبت به کره شی پیدا کنند زیرا از مغز درخت شیا ناشی می شود."


از سوی دیگر ، دکتر باترا می گوید هیچ مورد مستندی از حساسیت موضعی به روغن شیا وجود ندارد. بنابراین اگر می خواهید به آن بچرخید ، دکتر Ax توصیه می کند که مقدار کمی را روی ناحیه کوچکی از پوست بمالید تا ببینید آیا واکنشی وجود دارد یا خیر. و در صورت بروز واکنش ، مصرف را در اسرع وقت قطع کرده و به پزشک یا متخصص پوست خود مراجعه کنید.


نحوه استفاده از کره شی

1. از آن به عنوان مرطوب کننده کل بدن استفاده کنید

روس می گوید که مانند یک مرطوب کننده کامل بدن خود را با کره شیا دوست کنید ، یکی از رایج ترین موارد استفاده از آن است ، به خصوص در ماه های زمستان که پوست خشک ترین پوست است. مالش دهید تا کاملا جذب شود. برای صورت ، بهتر است شب ها استفاده شود زیرا آرایش کردن روی آن مشکل است. هر کجا که از آن استفاده می کنید ، به یاد داشته باشید که کمی پیشرفت زیادی می کند.


2. آن را در انتهای موهای خود قرار دهید

اگر موهای شما بی رنگ به نظر می رسند ، می توانید از کره شی استفاده کنید تا موها را زنده کنید ، اما یک هشدار وجود دارد. دکتر باترا می گوید: "اگر موهای نازکی دارید ، از ریشه اجتناب کنید ، زیرا می تواند باعث ایجاد چربی شود."


در عوض ، راس پیشنهاد می کند که آن را فقط به انتهای موهای خود اضافه کنید ، که می تواند از جدا شدن انتهای مو جلوگیری کند. همانند نرم کننده ها از آن استفاده کنید و آن را زیر دوش بشویید. یا ، مقدار کمی به عنوان نرم کننده مرطوب کننده اضافه کنید.


3. آن را در دستان خود گرم کنید

مانند روغن نارگیل ، روغن شیا می تواند جامد شود. بنابراین ، قبل از استفاده از آن ، دکتر باترا توصیه می کند که آن را برای چند ثانیه در دستان خود بمالید تا گرم شود و پخش شدن آن راحت تر شود.


4. از روغن شیا خالص و تصفیه نشده استفاده کنید

بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی در حال حاضر شامل روغن شیا به عنوان یک عنصر هستند ، اما تمایل زیادی به فرآوری دارد و از خواص طبیعی آن می کاهد. بنابراین ، برای به دست آوردن تمام مزایای آن ، کره شی خام راهی است.


کیفیت کره شی نیز مهم است. همه آنها به یک اندازه ایجاد نشده اند. دکتر آکس می گوید: "شما می خواهید از یک روغن شیا خالص و تصفیه نشده استفاده کنید که دارای عطر و طعم بژ و رنگ بژ است." اگر محصول "تصفیه شده" باشد ، به این معنی است که از نظر شیمیایی تغییر کرده است و خواص موجود در کره شیا خالص کاهش می یابد. "


لینک منبع: https://is.gd/vjVNCs


خوردن بادام زمینی هر روز چه فایده ای دارد؟


اگر هر روز بادام زمینی می خوردید ، آیا تا به حال فکر کرده اید که چگونه روی شما تأثیر می گذارد؟ آیا حتی خوردن بادام زمینی هر روز بی خطر است؟ محققان دریافتند که خوردن روزانه بادام زمینی می تواند به سلامت قلب شما کمک کند.

آیا می خواهید درباره بادام زمینی و قلب خود بیشتر بدانید؟

شواهد علمی نشان می دهد اما ثابت نمی کند که خوردن 1.5 اونس در روز بیشتر آجیل ها ، از جمله بادام زمینی ، به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم چربی اشباع و کلسترول ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد.

اگر هر روز بادام زمینی بخورید ، پروتئین ، ویتامین ، مواد معدنی و موارد دیگر دریافت می کنید! بادام زمینی پروتئین بیشتری نسبت به هر آجیل دارد (7 گرم در هر وعده) ، حاوی بیش از 30 ویتامین و مواد معدنی ضروری است و منبع خوبی از فیبر و چربی های خوب است.

ویتامین ها و مواد معدنی:
ویتامین E: ویتامین E یک آنتی اکسیدان رژیمی است که به محافظت از سلول ها در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند ، یک فرایند فیزیولوژیکی طبیعی ، اما آسیب رسان (1).
منیزیم: منیزیم برای عملکرد عضلات از جمله قلب ، عملکرد آنزیم و تولید انرژی مهم است (2).
فولات: فولات برای تقسیم سلولی مورد نیاز است ، به این معنی که مصرف کافی فولات به ویژه در دوران بارداری و دوران کودکی هنگامی که بافت ها به سرعت در حال رشد هستند اهمیت دارد (3).
مس: مس برای تشکیل گلبول های قرمز خون و برای رگ های خونی سالم ، اعصاب ، سیستم ایمنی و استخوان ها ضروری است (4).
فسفر: فسفر برای تشکیل دندان ها و استخوان ها ، رشد سلول ها و عملکرد ماهیچه ها و همچنین کمک به بدن در استفاده از ویتامین ها برای ایجاد انرژی برای سلول ها مهم است (5).
فیبر: فیبر حجم زیادی را به رژیم غذایی شما می افزاید و به شما کمک می کند تا در هنگام هضم غذا احساس سیری بیشتری داشته باشید (6). در واقع ، دستورالعمل های رژیم غذایی برای آمریکایی ها از آمریکایی ها می خواهد که از غذاهای گیاهی غنی از فیبر بیشتر برای سلامتی بیشتر استفاده کنند.
بادام زمینی منبع عالی (20 درصد از ارزش روزانه) است:

نیاسین: نیاسین یک ویتامین B مهم است که به تبدیل غذا به انرژی کمک می کند ، به دستگاه گوارش و سیستم عصبی کمک می کند و به پوست کمک می کند (7).
منگنز: منگنز برای پردازش کلسترول و مواد مغذی مانند کربوهیدرات ها و پروتئین مهم است (8).
بنابراین ، آیا خوردن بادام زمینی هر روز بی خطر است؟ پاسخ کوتاه بله است*. شما می توانید از خوردن بادام زمینی در هر روز فواید زیادی برای سلامتی خود داشته باشید. بادام زمینی می تواند یک افزودنی عالی برای شیوه زندگی گیاهان باشد.

خواص فیزیکی منتخب بادام زمینی که در صورت تحرک یا عدم تحرک مثر است مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور ، ابتدا شکل هندسی بادام زمینی مشخص شد و ضریب جرم و اصطکاک خاص ، که معیارهای کمی اینرسی و مقاومت اصطکاکی هستند که توانایی حرکت را تعیین می کنند ، بدست آمد. یک شکل هندسی متشکل از یک استوانه و دو نیمکره در انتها ، تناسب کمی حداکثر 91 and و حداقل 34 for را برای انواع موجود در استانداردهای ترکیه نشان داده است. تنوع 0.37-0.58 گرم cm -3 برای چگالی جامد و 0.21-0.28 گرم cm -3 برای تراکم فله بادام زمینی پوست کنده شده است. چگالی جامد مغز و پوسته به ترتیب در محدوده 0.88-0.93 گرم cm -3 و 0.27-0.30 گرم cm -3 تعیین شده است. میانگین تراکم فله آنها به ترتیب در فواصل 0.54-0.59 گرم cm -3 و 0.066-0.077 g cm -3 مشاهده شده است. زاویه آرامش و زاویه اصطکاک داخلی که با دو روش اندازه گیری شده اند ، تقریباً در حدود 29 درجه با یکدیگر مطابقت دارند. مشخص شده است که ضریب اصطکاک تا حد زیادی تحت تأثیر مواد در تماس است ، از 0.23 برای هسته روی ورق فلز تا 0.76 برای بادام زمینی پوست کنده بر روی یک رنده آهنی عمود بر جریان.

معرفی
بادام زمینی (Arachis hypogaea L.) یکی از مهمترین محصولات روغنی در جهان است. دانه های آن منبع غنی روغن خوراکی (43-55)) و پروتئین (25-28) است. حدود دو سوم تولید جهان برای نفت خرد می شود و یک سوم باقیمانده به عنوان غذا مصرف می شود. ترکیه حدود 0.4 درصد بادام زمینی جهان را با تولید سالانه حدود 80 هزار تن در مناطق 30 هزار هکتاری تولید کرده است ، همه این تولیدات داخلی مصرف می شود. از آنجا که تکنولوژی برداشت و پس از برداشت بادام زمینی در ترکیه به اندازه کافی توسعه نیافته است ، هزینه های تولید آن بسیار بالا است. این امر مانع استفاده از بادام زمینی در صنعت نفت می شود. بنابراین ، به طور کلی در صنایع غذایی استفاده می شود. به دلیل همه این عوامل ، نیاز مبرم به طراحی و توسعه ماشین آلات مورد استفاده در فرآوری صنعتی بادام زمینی وجود دارد ، که به نوبه خود مستلزم آگاهی از خواص فیزیکی آنها است.

یک رویکرد منطقی برای طراحی ماشین آلات ، تجهیزات و امکانات پردازش بادام زمینی شامل یک مبنای نظری ، پایه های ریاضی و مکانیکی است که می تواند خواص فیزیکی محصول کشاورزی را با ویژگی های ماشین آلات ، تجهیزات ، امکانات مرتبط کند. ، و غیره خواص فیزیکی نه تنها داده های مهندسی اساسی مورد نیاز برای طراحی ماشین و تجهیزات را تشکیل می دهد ، بلکه به انتخاب روش های مناسب برای به دست آوردن این داده ها نیز کمک می کند. [1]

مطالعات زیادی روی تعیین خواص فیزیکی مواد گیاهی متمرکز شده است. [2–7] اوگونجیمی و همکاران [8]. خواص فیزیکی دانه های لوبیا ملخ را مورد مطالعه قرار داد. آنها گزارش کردند که چگالی حجم بین 538.02 و 565.30 کیلوگرم در − 3 متغیر است. آنها همچنین دریافتند که ضریب اصطکاک روی چوب 0.43 و زاویه قرار گرفتن 20.32 درجه است. Baryeh و Mangope [9] خواص فیزیکی نخود فرنگی کبوتر از نوع QP -38 را بررسی کردند. آنها مشاهده کردند که چگالی فله 0.7 گرم میلی متر − 3 ، زاویه بستن آن 17 درجه و ضریب اصطکاک 0.28 برای تخته سه لا ، 0.23 برای فولاد گالوانیزه و 0.18 برای آلومینیوم در 5٪ رطوبت (w.b) است. Sahoo و Srivastava [10] خواص فیزیکی دانه بامیه را به عنوان تابعی از میزان رطوبت مورد مطالعه قرار دادند ، آنها تأکید کردند که اندازه و ضریب اصطکاک با افزایش رطوبت افزایش می یابد. ویلچه و همکاران [11] زاویه بستر و ضریب اصطکاک بذر کینوا را تعیین کرد. آنها دریافتند که زاویه خواب و ضریب اصطکاک به ترتیب از 18 تا 25 درجه و از 0.14 تا 0.27 در سطح چوب و آهن گالوانیزه در محدوده رطوبت از 4.6 تا 25.8 درصد خشک متفاوت است. Chowdhury و همکاران [12] برخی از خواص فیزیکی گرم در رطوبت مختلف از 10.83 to تا 31.20 dry بر اساس خشک را تعیین کرد. نتایج نشان داد که طول ، عرض و ضخامت با افزایش رطوبت به صورت خطی افزایش می یابد. همچنین ، با افزایش میزان رطوبت ، با افزایش چگالی حجم ، زاویه آرامش از 27.03 به 33.27 درجه افزایش یافت و از 787.31 کیلوگرم در − 3 به 712.61 کیلوگرم در − 3 رسید. آنها تأکید کردند که ضریب اصطکاک برای گرم با محتوای رطوبت افزایش می یابد. بیشترین ضریب اصطکاک روی تخته سه لا و کمترین آن با ورق شیشه ای یافت شد.

چند محقق فقط خواص فیزیکی مغز بادام زمینی را مورد مطالعه قرار دادند. آگراوال و همکاران [13] بر اشکال بادام زمینی پوست کنده شده ، که دارای یک یا دو مغز هستند ، بیضوی ، بیضی دوگانه و کاسینوئید توصیف شد. اولاجید و ایگبکا [14] اندازه بادام زمینی را با اندازه گیری ابعاد محوری اصلی آنها تعیین کردند. میانگین قطر متوسط ​​و جزئی مغزها به ترتیب 8.54 ، 3.55 و 6.93 میلی متر بود. همچنین مشاهده شد که زاویه استراحت 17 درجه است. کلیم الله [15] همچنین تغییرات این ابعاد با میزان رطوبت را مورد بررسی قرار داد.

تا کنون ، محققان در مطالعات خود تنها بر مغز بادام زمینی تمرکز کرده اند. با این حال ، بادام زمینی خام دارای پوسته ، مغز و پوسته ارزشمندی است که می تواند مورد پردازش صنعتی و ارزیابی اقتصادی قرار گیرد. بنابراین ، ضروری است که تا آنجا که ممکن است اطلاعاتی در مورد خواص فیزیکی بادام زمینی به عنوان یک محصول کامل برای استفاده م effectiveثر در زمینه طراحی و توسعه ارائه شود. با این وجود ، چنین داده هایی تاکنون کافی نبوده است. بنابراین سهم اساسی این مقاله پر کردن این فاصله است. اهداف خاص را می توان به عنوان طبقه بندی ابعاد بادام زمینی به صورت بعدی ، تعریف یک مدل هندسی و تعیین جرم های خاص و ضرایب اصطکاک بادام زمینی ، مغز و پوسته های پوست کنده خلاصه کرد.

مواد و روش ها
انتخاب مواد بادام زمینی برای استفاده در آزمایشات بر اساس دستورالعمل های استاندارد ترکیه شماره: 310 [] انجام شد. بر اساس این سند ، انواع کشت شده در ترکیه با توجه به مناطق جغرافیایی که در آنها تولید می شود استاندارد می شوند. مواد آزمایشی از مجموعه ای تصادفی از بادام زمینی به گونه ای انتخاب شدند که نمونه های آزمایشی از معیارهای رنگ کرم ، بزرگ ، بدون آسیب و بالغ برخوردار بودند ، بدون محدودیت های اضافی مربوط به یک هدف خاص. میانگین رطوبت یک بادام زمینی حدود 5 ((d.b) بود ، که با خشک شدن در دمای 105 درجه سانتی گراد به مدت 24 ساعت اندازه گیری شد.

طبقه بندی ابعادی و تعریف مدل هندسی
اندازه گیری ها و مشاهدات نشان داده است که از بین ابعاد اصلی ، عرض و ضخامت بادام زمینی تنها تفاوتهای کوچکی را نشان می دهد. بنابراین ، عرض و ضخامت به یک پارامتر واحد کاهش می یابد ، که این امر نیز برای روش های نظری راحتی ایجاد می کند ، بنابراین نمایانگر هندسی بادام زمینی با پارامترهای طول و قطر می شود. هر کدام از عرض یا ضخامت ، هر کدام بزرگتر است ، باید به عنوان قطر تعریف شود.

مبنای طبقه بندی ابعادی براساس محاسبه ابعاد متوسط ​​() و انحراف استاندارد مربوطه (σ x) است. سپس ، بادام زمینی های کوچک ، متوسط ​​و بزرگ آنقدر تعریف شده اند که بعد X خاص آنها نابرابری های زیر را برآورده می کند:


در این تحقیق ، یک مدل هندسی ، که برای توصیف بادام زمینی کافی است ، شکل گرفت. در نظر گرفته می شود که از یک استوانه با طول محدود در وسط و دو نیمکره با شعاع استوانه یکسان در انتها تشکیل شده است (شکل 1). یکی از مزایای این مدل این است که هم برای پوسته و هم برای هسته کاربرد دارد. حجم این مدل ، Vm توسط معادل محاسبه شد. (1)


لینک کوتاه: http://gg.gg/w27yi