من طبیعی هستم

زیبایی طبیعی بدست آوریم

من طبیعی هستم

زیبایی طبیعی بدست آوریم

5 مزیت ثابت شده روغن ماکادمیا برای سلامتی

ماکادمیا یک گیاه بومی استرالیا است. این گیاه حاوی دانه روغنی است که به دلیل داشتن عطر عالی و مواد مغذی بالا، یکی از محبوب ترین ها در صنعت روغن سازی است. رنگ این روغن کمی کهربایی و دارای عطر و طعم عالی است. فروش روغن ماکادمیا فواید زیادی بر سلامتی دارد.

5 مزیت ثابت شده روغن ماکادمیا برای سلامتی

آجیل ماکادمیا یکی از پرطرفدارترین آجیل ها در جهان هستند و فهمیدن دلیل آن کار سختی نیست.


آنها علاوه بر خوشمزه بودن، سرشار از مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.


علاوه بر منبع غذایی، از پوسته آنها برای کود، روغن برای انواع محصولات در صنایع آرایشی و بهداشتی و بقیه به عنوان خوراک دام استفاده می شود.


بومی استرالیا، تا اواخر قرن نوزدهم بود که آجیل در خارج از کوئینزلند رشد کرد، زمانی که ویلیام اچ پورویس آجیل را به هاوایی آورد. حتی در آن زمان به قرن بیستم رسید تا اینکه صنعتی در اطراف این غذای قابل توجه رشد کرد.


اما این فقط یک میان وعده خوشمزه نیست. آجیل ماکادمیا فواید سلامتی شگفت انگیزی دارد که به یک سبک زندگی سالم می افزاید.


سلامت قلب با روغن های تک غیراشباع بهبود می یابد

روغن آجیل ماکادمیا با پرس سرد فوق بکر حاوی یکی از بالاترین سطوح چربی های تک غیراشباع در بین تمام روغن های غذایی است و با 84 درصد حتی بالاتر از روغن زیتون است.


و اگرچه ممکن است داشتن سطوح بالای چربی بد به نظر برسد، اما این نوع چربی است که اهمیت دارد. این نوع چربی ها (تک غیراشباع) در واقع به کاهش نوع بد کلسترول (اشباع) کمک می کنند.


این برای سلامت قلب عالی است، زیرا کلسترول LDL (نوع بد) به ایجاد پلاک در شریان‌ها کمک می‌کند و کلسترول HDL (نوع خوب)، نوع LDL را به کبد برمی‌گرداند، جایی که تجزیه شده و از طریق کبد عبور می‌کند. بدن


این کار کلسترول بد شما را کاهش می دهد و احتمال ابتلا به بیماری قلبی یا سکته را کاهش می دهد.


روغن ماکادمیا نتایج عالی برای پوست شما می دهد

نکته مهم در مورد استفاده از روغن ماکادمیا برای پوست این است که می توان آن را به صورت داخلی یا موضعی برای نتایج عالی مصرف کرد.


هر قطره غنی از اسیدهای چرب ضروری است، مانند اسید پالمیتولئیک، که به جلوگیری از پیری زودرس کمک می کند، و اسید اولئیک، که به جلوگیری از از دست دادن آب ترانس اپیدرمی (TEWL) کمک می کند، و آن را برای مرطوب کردن پوست های خشک و حساس عالی می کند.


روغن آجیل ماکادمیا همچنین دارای فیتواسترول بالایی است که بلوک های سازنده غشای سلولی و ساختار ما هستند. فیتواسترول ها به همان شیوه ای عمل می کنند که کلسترول در پوست ما انجام می دهد، این یکی از دلایلی است که چرا روغن ماکادمیا به ترمیم عملکرد مانع پوست کمک می کند.


به دلایل زیر، استفاده از ماکادمیا برای پوست مناسب است:

  • ماکادمیا حاوی اسکالن و اولئیک اسید است که به بازسازی سلول ها کمک می کند. بنابراین می توان برای پوست های خشک و برای نرم کردن و مرطوب کردن پوست از آن استفاده کرد.
  • روغن ماکادمیا حاوی امگا ۷ یا اسید پالمیتولئیک است که در بهبود زخم، خراش یا سوختگی ها مفید بوده و همچنین دارای خاصیت ضدآفتاب است.
  • ماکادمیا با دارا بودن لینولئیک اسید (امگا ۶)‌ می تواند به متعادل سازی تولید سبوم یا چربی طبیعی پوست کمک کند و یک سد طبیعی محافظ است. همچنین روغن این دانه ارزشمند بسیار سبک و نفوذپذیر است و برای پوست های خشک که تولید سبوم طبیعی کمتری دارند بسیارعالی است.

همچنین با روش های مختلف می توانید از روغن ماکادمیا برای موهای خود استفاده کنید.

  • ابتدا روغن را بین دو کف دست خود مالیده تا گرم شود و سپس روی موهای خود ماساژ دهید. همچنین برای ماساژ انتهای موهای خود با روغن، زمان بیشتری صرف کنید.
  • از این روغن برای ماسک روی مو نیز می توانید استفاده کنید. ترکیب آووکادو و روغن ماکادمیا با یکدیگر برای ماسک مو، ترکیبی فوق العاده است. موهای خود را به مدت 15 الی 20 دقیقه آغشته به این ماسک کنید. این کار به رطوبت دهی و بازگردندان پروتئین های اساسی موهای شما کمک می کند.


موهای سالم با روغن ماکادمیا تقویت می شود

فولیکول های مو یک سبوم طبیعی تولید می کنند که حاوی پالمیتولئیک، یکی از اسیدهای چرب فوق الذکر است. با افزایش سن، بدن ما کمتر و کمتر از این ماده تولید می کند و در نتیجه موهای ما شروع به از دست دادن قدرت و درخشندگی خود می کنند.


از آنجایی که روغن آجیل ماکادمیا حاوی نسبت بالایی از این چربی تک غیراشباع امگا 7 است، به موها تقویت بیشتری می دهد، چه زمانی که خورده شود یا مستقیماً به مو مالیده شود.


روغن ماکادمیا حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی است

روغن ماکادمیا همچنین دارای آنتی اکسیدان های طبیعی بسیار بالایی است و حاوی امگا 3 و امگا 6 است که می تواند تأثیر قدرتمندی بر سلامت کلی بدن داشته باشد.


آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند، اتم های خطرناک بدن که الکترون اضافی دارند و می خواهند به چیزی بچسبند. آنها خطرناک هستند زیرا هنگامی که به شما متصل شوند، می توانند DNA شما را خراب کرده و باعث سرطان شوند.


تعادل سالم آنتی اکسیدان ها می تواند خطر سرطان را کاهش دهد، روند پیری را کاهش دهد و خطر از دست دادن بینایی به دلیل آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را کاهش دهد.


روغن آجیل ماکادمیا منبع عالی فیبر برای افزایش سطح انرژی است

مانند اکثر آجیل ها، آجیل ماکادمیا منبع قابل اعتماد فیبر و کالری است. فقط یک دوجین آجیل (30 گرم) حاوی حدود 10 درصد از نیاز روزانه شما به فیبر است.


فیبر در رژیم غذایی روزانه شما مهم است زیرا نه تنها به هضم غذا کمک می کند، بلکه سرعت جذب قند در جریان خون را نیز کاهش می دهد.


محتوای کالری بالای آن‌ها همچنین انرژی را «در حال حرکت» افزایش می‌دهد، اگر زمانی برای توقف برای یک وعده غذایی ندارید، عالی است.


فقط با بهترین کیفیت روغن های Olivado

روغن آجیل ماکادمیا فوق بکر اولیوادو از آجیل با کیفیت بالا از ایالت آفتابی استرالیا، کوئینزلند ساخته شده است.


آجیل ماکادمیا علاوه بر فواید سلامتی طبیعی، روغنی عالی برای استفاده در غذا است. کیفیت کره ای و لطیفی دارد و برای پخت و پز با حرارت بالا (نقطه دود 210 درجه سانتی گراد) عالی است.


نقطه دود بالا، همراه با روش منحصر به فرد استخراج با پرس سرد ما، به این معنی است که هنگام پخت و پز با روغن ماکادمیا، احتمال سوختن چربی های مفید بسیار کمتر است.


لینک منبع: دکاموند شیمی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد