من طبیعی هستم

زیبایی طبیعی بدست آوریم

من طبیعی هستم

زیبایی طبیعی بدست آوریم

روغن آووکادو برای پوست


8 مزیت روغن آووکادو و نحوه استفاده از آن

در حالی که روغن آووکادو به دلیل کاربردهای آن در پخت و پز بیشتر شناخته شده است ، اما همچنین می تواند به مراقبت از پوست کمک کند. این روغن ماده سازنده انواع مختلفی از کرم ها ، مرطوب کننده ها و ضد آفتاب ها است.

در این مقاله ، ما مزایای روغن آووکادو را برای پوست بررسی و بهترین روش های استفاده از آن را شرح می دهیم تا قبل از خرید روغن آووکادو اطلاعات کامل تری داشته باشید

هشت مزیت برای پوست

روغن آووکادو مملو از اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین های A ، D و E است. در زیر برخی از راه هایی که می تواند برای پوست مفید باشد ذکر شده است:

1. مرطوب و تغذیه می کند

علاوه بر ویتامین E ، روغن آووکادو حاوی پتاسیم ، لسیتین و بسیاری از مواد مغذی دیگر است که می تواند پوست را تغذیه و مرطوب کند.

بیرونی ترین لایه پوست که به اپیدرم معروف است ، به راحتی این مواد مغذی را جذب می کند که به شکل گیری پوست جدید نیز کمک می کند.

2. التهاب ناشی از پسوریازیس و اگزما را برطرف می کند

آنتی اکسیدان و ویتامین ها در روغن آووکادو ممکن است کمک به درمان خشک، تحریک، و پوسته پوسته شدن پوست همراه با اگزما و پسوریازیس .

یک فرد مبتلا به بیماری پوستی ممکن است بخواهد ابتدا تکه ای از پوست را آزمایش کند تا اطمینان حاصل کند که روغن باعث تحریک یا تشدید علائم آنها نمی شود.

3. از بروز آکنه جلوگیری و معالجه می کند

روغن آووکادو وقتی مدت کوتاهی روشن بماند و با آب گرم شستشو داده شود ، می تواند پوست را مرطوب نگه دارد بدون اینکه باقی مانده چربی باقی بگذارد. این ممکن است خطر آکنه را کاهش دهد .

روغن آووکادو نیز دارد اثرات ضد التهابی ، که می تواند به کاهش قرمزی و التهاب مرتبط با آکنه کمک کند.

4- بهبود زخم را تسریع می کند

روغن آووکادو ممکن است به ترمیم سریعتر زخم ها کمک کند. یکی مطالعه سال 2013 دریافت که اسیدهای چرب ضروری و اسید اولئیک موجود در روغن آووکادو می توانند سنتز کلاژن را که فرآیند ایجاد بافت همبند جدید است ، تقویت کنند.

همچنین مشخص شد که اسیدهای چرب ضروری موجود در روغن آووکادو به کاهش التهاب در طی روند بهبود کمک می کند.

با این حال ، برای تعیین اینکه آیا از روغن آووکادو می توان برای درمان زخم استفاده کرد ، مطالعات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.

5. پوست آفتاب سوخته را درمان می کند

آنتی اکسیدان های موجود در روغن آووکادو ممکن است به کاهش علائم آفتاب سوختگی کمک کنند . با توجه به بررسی 2011، ویتامین E ، بتا کاروتن ، ویتامین D ، پروتئین ، لسیتین و اسیدهای چرب ضروری موجود در روغن می توانند باعث بهبودی و تسکین پوست شوند.

دیگر مطالعات کوچک نشان داده اند که مصرف آووکادو ممکن است به محافظت از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش مضر کمک کند.

6. علائم پیری را کاهش می دهد

اولین علائم پیری معمولاً روی پوست ظاهر می شوند. برخی مطالعات نشان داده است که مصرف چربی های سالم ، مانند چربی های موجود در آووکادو ، می تواند به پوست در حفظ قابلیت ارتجاعی خود کمک کند.

با این حال ، محققان هنوز نتوانسته اند بررسی کنند که آیا استفاده از روغن آووکادو بر روی پوست نیز همین تأثیر را دارد.

7. سلامت ناخن را بهبود می بخشد

در حالی که برخی از افراد برای بهبود ناخن های خشک و شکننده از روغن آووکادو استفاده می کنند ، اما شواهد علمی اندکی این فایده را تأیید می کند.

با این حال ، استفاده از روغن های طبیعی برای نرم نگه داشتن ناخن ها و پوست اطراف آن ممکن است به کاهش شکستگی کمک کند.

8. سلامت پوست سر را بهبود می بخشد

مالیدن روغن آووکادو به پوست سر به عنوان ماسک روغن داغ می تواند به کاهش شوره سر و سایر مشکلات ناشی از پوست خشک و پوسته پوسته کمک کند.

نحوه استفاده

روغن آووکادو را می توان به پوست ماساژ داد ، در ماسک صورت استفاده کرد یا به لوسیون ها ، کرم ها ، ژل های دوش یا روغن های حمام اضافه کرد. می توان روزانه بدون عوارض جانبی روی پوست استفاده کرد.

به عنوان مرطوب کننده صورت

برای استفاده از آووکادو به عنوان مرطوب کننده صورت ، فرد می تواند داخل پوست آووکادو را گرفته و روی صورت خود ماساژ دهد. باقی مانده را حدود 15 دقیقه بگذارید تا بماند ، سپس صورت را با آب گرم بشویید.

از روغن آووکادو بطری شده می توان برای مرطوب نگه داشتن صورت در شب نیز استفاده کرد. صبح روز بعد آن را بشویید.

در حمام

افزودن چند قاشق غذاخوری روغن آووکادو به حمام می تواند باعث نرمی کل بدن شود و به جلوگیری از خشک شدن پوست داغ کمک می کند.

همچنین می تواند با روغن حمام مورد علاقه شخص مانند اسطوخودوس یا آلوئه ورا مخلوط شود.

به عنوان مرطوب کننده

روغن آووکادو را با سایر روغنهای اساسی ترکیب کرده و مخلوط را پس از استحمام در پوست ماساژ دهید. قبل از استفاده از روغن ، پوست را با حوله خشک کنید.

روغن آووکادو نیز به خودی خود موثر است و می توان آن را در سراسر بدن قرار داد تا پوست را نرم نگه دارد.

برای مراقبت از پوست سر

فردی که پوست سر خشک دارد ممکن است از استفاده از روغن آووکادو در یک درمان روغن داغ بهره مند شود. برای گرم کردن روغن ، 3-5 قاشق غذاخوری را در یک ظرف شیشه ای کوچک بریزید ، و ظرف را در قابلمه ای از آب که اخیراً جوشانده قرار دهید.

دمای روغن را مرتباً آزمایش کنید تا از داغ شدن آن جلوگیری کنید. وقتی روغن گرم شد ، شیشه را از آب خارج کرده و روغن را به آرامی در پوست سر ماساژ دهید.

روغن می تواند یک شب بماند و صبح با شامپو پاک شود. این ممکن است به کاهش شوره و پوست خشک و پوسته پوسته پوست کمک کند.

درمان پوست خشک و ملتهب

برای بهبود و نرم شدن پوست خشن و خشک ، مقادیر مساوی روغن آووکادو و زیتون را مخلوط کرده و این مخلوط را یک یا دو بار در روز روی پوست قرار دهید.

برای داشتن رایحه به مخلوط ، یکی دو قطره از یک روغن اساسی مانند اسطوخودوس را امتحان کنید.

سایر مزایای روغن آووکادو برای سلامتی

تحقیقات نشان می دهد که روغن آووکادو می تواند به جلوگیری از چندین مسئله سلامتی از جمله دیابت و کلسترول بالا کمک کند . یک مطالعه از سال 2014 دریافت که روغن آووکادو به اندازه روغن زیتون دارای مزایای سلامتی است.

یک مطالعه در 2017 نتیجه گرفت که روغن آووکادو می تواند آسیب اکسیداتیو را که باعث آسیب کلیه در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود ، کاهش دهد . نتیجه حاصل از اسید اولئیک ، یک چربی "سالم" است که جز the اصلی روغن است. پیش از آنکه این ادعا کاملاً مورد تأیید قرار گیرد ، تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.

علاوه بر مبارزه با آسیب کلیه ، اسید اولئیک شناخته شده است به دلیل توانایی آن در کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطان ها ، جلوگیری از شعله ور شدن برخی بیماری های خود ایمنی ، تسریع در بازسازی سلول برای بهبودی ، کمک به از بین بردن عفونت های میکروبی و کاهش التهاب در بدن.

نتیجه گیری

روغن آووکادو یک روغن فوق العاده است و خواصی زیادی دارد . و عقلانی است که هم در برنامه غذایی خود جای داشته باشد هم در برنامه مراقبتی از پوست و مو.


لینک منبع: virgool.io

سالم ترین روش پخت و خوردن تخم مرغ چیست؟


تخم مرغ یک ماده غذایی ارزان اما فوق العاده مغذی است.


آنها حاوی کالری نسبتاً کمی هستند ، اما با کالاهای زیادی همراه هستند:


پروتئین ها

ویتامین ها

مواد معدنی

چربی های سالم

عناصر مغذی مختلف

گفته شد ، نحوه تهیه تخم مرغ می تواند بر مشخصات مغذی آنها تأثیر بگذارد.


این مقاله سالم ترین روش های پخت و خوردن تخم مرغ را بررسی می کند.


مروری بر روشهای مختلف پخت و پز

تخم مرغ خوشمزه و بسیار متنوع است.


می توان آنها را به روش های مختلفی پخت و ترکیب آنها با سایر غذاهای سالم مانند سبزیجات آسان است.


پختن آنها همچنین باکتری های خطرناک را از بین می برد و باعث می شود از خوردن آنها ایمن تر شود.


در اینجا جزئیات محبوب ترین روش های پخت و پز آورده شده است:


جوشانده

تخم مرغ های آب پز شده در پوسته های خود در یک قابلمه آب جوش به مدت 6–10 دقیقه پخته می شوند ، این بستگی به این دارد که زرده شما چقدر خوب پخته باشد.


هرچه مدت بیشتری آنها را بپزید ، زرده سفتتر می شود.


شکار شده

تخم مرغ های شکار شده در آب کمی خنک تر پخته می شوند.


آنها در یک گلدان آب در حال جوشیدن بین 160-180 درجه فارنهایت (71-82 درجه سانتیگراد) شکسته شده و به مدت 2.5-3 دقیقه پخته می شوند.


سرخ شده در روغن

تخم مرغ های سرخ شده به یک ظرف داغ که حاوی یک لایه نازک از چربی پخت است شکسته می شوند.


سپس می توانید آنها را "از سمت آفتاب به بالا" بپزید ، این بدان معنی است که تخم مرغ از یک طرف سرخ می شود یا "خیلی راحت" ، به این معنی که تخم مرغ از دو طرف سرخ می شود.


پخته شده

تخم مرغ های پخته شده را در اجاق داغ و در ظرف ته صاف می پزیم تا زمانی که تخم مرغ تنظیم شود.


تقلا شده

تخم مرغ های خرد شده را در یک کاسه کوبیده ، در ظرف داغ ریخته و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا جا بیفتند.


املت

برای تهیه یک املت ، تخم مرغ ها را می زنند ، در قابلمه داغ ریخته و به آرامی روی حرارت ملایم می پزند تا جامد شوند.


برخلاف تخم مرغ مخلوط شده ، یک عدد املت در ظرف قرار نمی گیرد.


مایکروویو

از مایکروویو به روش های مختلفی می توان تخم مرغ را پخت. زمان پخت تخم مرغ در مایکروویو بسیار کمتر از اجاق گاز است.


با این حال ، معمولاً ایده خوبی نیست که تخمهایی را که هنوز در داخل پوسته آنها هستند مایکروویو کنید. این به این دلیل است که فشار می تواند به سرعت درون آنها جمع شود و ممکن است منفجر شود (1 منبع معتبر ، 2 منبع معتبر).


خلاصه

تخم مرغ را می توان به روش های مختلفی از جمله جوشاندن ، شکار غیرقانونی ، سرخ کردن ، پخت و مخلوط کردن ، پخت.


پخت و پز باعث هضم بیشتر برخی مواد مغذی می شود

پخت و پز تخم مرغ باعث ایمنی بیشتر در خوردن آنها می شود و همچنین باعث هضم برخی از مواد مغذی آنها می شود.


یک نمونه از این پروتئین موجود در تخم مرغ است.


مطالعات نشان داده است که با گرم شدن هضم آن بیشتر می شود (3 منبع معتبر).


در حقیقت ، یک مطالعه نشان داد که بدن انسان می تواند از 91٪ پروتئین موجود در تخم مرغ پخته شده استفاده کند ، در حالی که فقط در 51٪ تخم مرغ خام (4 منبع معتبر).


تصور می شود این تغییر قابلیت هضم رخ دهد زیرا گرما باعث ایجاد تغییرات ساختاری در پروتئین های تخم می شود.


در تخم مرغ های خام ، ترکیبات بزرگ پروتئینی از یکدیگر جدا شده و در ساختارهای پیچیده و پیچ خورده پیچ خورده اند.


وقتی پروتئین ها پخته می شوند ، گرما پیوندهای ضعیفی را که شکل آنها را حفظ می کند ، می شکند.


سپس پروتئین ها با سایر پروتئین های اطراف خود پیوندهای جدیدی ایجاد می کنند. هضم این پیوندهای جدید موجود در تخم مرغ پخته شده برای بدن آسان تر است.


می توانید با تغییر رنگ تخم مرغ و زرده از یک ژل غلیظ به لاستیکی و سفت ، این تغییرات را مشاهده کنید.


پروتئین موجود در تخم مرغ خام همچنین می تواند در دسترس بودن بیوتین ریز مغذی اختلال ایجاد کند.


تخم مرغ منبع خوبی از بیوتین است که ماده مغذی مهمی است که در متابولیسم چربی و قند استفاده می شود. همچنین به عنوان ویتامین B7 یا ویتامین H شناخته می شود.


در تخم مرغ های خام ، پروتئینی در سفیده به نام آویدین به بیوتین متصل می شود و استفاده از آن را برای بدن شما غیرقابل دسترس می کند.


با این حال ، هنگامی که تخم مرغ پخته می شود ، گرما باعث ایجاد تغییرات ساختاری در آویدین می شود ، و در اتصال به بیوتین تأثیر کمتری می گذارد. این امر جذب بیوتین را آسان تر می کند (5 منبع معتبر).


پخت و پز با حرارت بالا ممکن است به سایر مواد مغذی آسیب برساند

اگرچه پختن تخم مرغ باعث هضم بیشتر برخی مواد مغذی می شود ، اما می تواند به برخی دیگر آسیب برساند.


این غیر معمول نیست پخت اکثر غذاها منجر به کاهش برخی مواد مغذی می شود ، به خصوص اگر در دمای بالا برای مدت زمان طولانی پخته شوند.


مطالعات این پدیده را در تخم مرغ بررسی کرده اند.


یک مطالعه نشان داد که پختن تخم مرغ حدود 17-20٪ محتوای ویتامین A آنها را کاهش می دهد (6 منبع معتبر).


پخت و پز همچنین ممکن است به طور قابل توجهی تعداد آنتی اکسیدان های موجود در تخم مرغ را کاهش دهد (7 منبع معتبر ، منبع معتبر 8 ، منبع معتبر 9).


یک مطالعه نشان داد که روشهای معمول پخت و پز ، از جمله مایکروویو ، جوشاندن و سرخ کردن تخم مرغ ، تعداد آنتی اکسیدان های خاص را به میزان 18-16٪ کاهش می دهد (منبع 10 معتبر).


به طور کلی ، زمان پخت و پز کوتاه تر (حتی در دمای بالا) نشان می دهد که مواد مغذی بیشتری را در خود نگه می دارد.


تحقیقات نشان داده است که وقتی تخم مرغ ها به مدت 40 دقیقه پخته می شوند ، ممکن است 61٪ از ویتامین D خود را از دست بدهند ، در حالی که برای مدت زمان کوتاهتری سرخ یا جوشانده می شوند (18 منبع معتبر).


با این حال ، حتی اگر پخت و پز تخم مرغ این مواد مغذی را کاهش می دهد ، تخم مرغ هنوز هم منبع بسیار غنی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است (5 منبع معتمد).


خلاصه

پخت و پز تخم مرغ می تواند محتوای ویتامین و آنتی اکسیدان آنها را کاهش دهد. با این حال ، آنها هنوز هم از نظر مواد مغذی بسیار بالا هستند.


پخت و پز با حرارت بالا ، کلسترول تخم مرغ را اکسید می کند

زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول است.


در حقیقت ، یک تخم مرغ بزرگ حاوی حدود 212 میلی گرم کلسترول است که 71 درصد از مقدار 300 میلی گرم در روز توصیه شده قبلی است (12).


در حال حاضر محدودیت بالایی برای مصرف کلسترول روزانه در ایالات متحده وجود ندارد.


با این حال ، هنگامی که تخم مرغ ها در دمای بالا پخته می شوند ، ممکن است کلسترول موجود در آنها اکسید شده و ترکیباتی را تولید کند که به عنوان اکسیسترول شناخته می شوند (13 منبع معتبر ، منبع منبع 14).


این نگرانی برای برخی افراد است ، زیرا کلسترول اکسید شده و اکسیسترول در خون با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است (15 منبع معتبر ، منبع 16 معتبر).


تصور می شود که غذاهای حاوی کلسترول اکسید شده و اکسیسترول ها به میزان خون این ترکیبات کمک می کنند (منبع 17).


منابع اصلی غذایی کلسترول اکسید شده ممکن است غذاهای سرخ شده تجاری ، مانند مرغ سوخاری ، ماهی و سیب زمینی سرخ کرده (18 منبع معتبر) باشد.


همچنین لازم به ذکر است که تصور می شود کلسترول اکسید شده در بدن نسبت به کلسترول اکسیدی که می خورید مضرتر است (15 منبع معتبر).


از همه مهمتر ، مطالعات نشان داده است که ارتباطی بین خوردن تخم مرغ و افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی در افراد سالم وجود ندارد (19 منبع معتبر ، منبع 20 معتبر ، منبع 21 معتبر ، منبع معتبر 22 ، منبع معتبر 23 ، منبع 24 معتبر).


خلاصه

پخت و پز با حرارت بالا می تواند کلسترول موجود در تخم مرغ را اکسید کند. با این حال ، خوردن تخم مرغ با افزایش خطر بیماری قلبی در افراد سالم ارتباطی نداشته است.


5 نکته برای پخت تخم مرغ فوق العاده سالم

تخم مرغ مقوی است ، اما شما می توانید تخم مرغ خود را حتی سالم تر کنید.


در اینجا پنج نکته برای پخت تخم مرغ فوق العاده سالم آورده شده است:


1. روش پخت کم کالری را انتخاب کنید

اگر می خواهید کالری خود را کاهش دهید ، تخم مرغ شکم پر یا آب پز را انتخاب کنید.


این روش های پخت هیچ کالری اضافی چربی اضافه نمی کنند ، بنابراین کالری وعده غذایی کمتر از تخم مرغ سرخ شده یا مخلوط شده یا املت خواهد بود.


2. آنها را با سبزیجات ترکیب کنید

تخم مرغ با سبزیجات کاملاً مطابقت دارد.


این بدان معناست که خوردن تخم مرغ فرصتی عالی برای افزایش مصرف سبزیجات و افزودن فیبر و ویتامین های اضافی به وعده غذایی شماست.


برخی از ایده های ساده شامل افزودن سبزیجات مورد علاقه خود به داخل املت یا تخم مرغ های خرد شده مانند این دستور العمل هستند.


یا به سادگی تخم مرغ ها را از هر راهی که می خواهید بپزید و در کنار آن سبزیجات داشته باشید.


3. آنها را در روغنی که در دمای بالا پایدار است سرخ کنید

بهترین روغن ها برای پخت و پز در حرارت زیاد ، مانند زمان سرخ کردن ، روغنهایی هستند که در دمای بالا پایدار بمانند و به راحتی اکسید نشوند و رادیکال های آزاد مضر ایجاد کنند.


نمونه هایی از گزینه های خوب شامل روغن آووکادو و روغن آفتابگردان است. اگر از روغن زیتون یا روغن نارگیل بسیار بکر استفاده می کنید ، بهتر است به ترتیب در دمای کمتر از 410 درجه فارنهایت (210 درجه سانتیگراد) و 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) طبخ کنید.


4. مقوی ترین تخم مرغ هایی را که می توانید خریداری کنید انتخاب کنید

تعدادی از عوامل ، از جمله روش کشاورزی و رژیم غذایی مرغ ، می توانند بر کیفیت تغذیه تخم مرغ تأثیر بگذارند (25 منبع معتمد).


به طور کلی تصور می شود تخم های ارگانیک و ارگانیک از نظر تغذیه ای نسبت به تخم مرغ های قفس شده و تولید شده مرسوم برتر هستند.


این مقاله به طور مفصل در مورد تفاوت های تغذیه ای بین تخم مرغ های تولید شده با روش های مختلف است.


5. آنها را بیش از حد پخته نکنید

تخم های خود را هر چه طولانی تر و گرمتر بپزید ، مواد مغذی بیشتری از دست می دهید.


همچنین استفاده از گرمای بالاتر برای مدت طولانی ممکن است مقدار کلسترول اکسید شده آنها را افزایش دهد ، که به ویژه در سرخ کردن کاملاً صدق می کند.


خلاصه

برای سالم نگه داشتن تخم مرغ های خود ، یک روش پخت کم کالری را انتخاب کنید ، آنها را با سبزیجات ترکیب کنید ، آنها را در یک روغن با حرارت پخته و سرخ نکنید.



خط آخر

به طور کلی ، روش های پخت و پز کوتاه و با حرارت پایین باعث اکسیداسیون کلسترول کمتری می شوند و به حفظ بیشتر مواد مغذی تخم مرغ کمک می کنند.


به همین دلیل ، تخم مرغ های شکار شده و آب پز (چه سفت و چه نرم) ممکن است سالم ترین غذا برای خوردن باشد. این روش های پخت و پز همچنین کالری غیرضروری اضافه نمی کنند.


تمام آنچه گفته شد ، خوردن تخم مرغ به طور کلی بسیار سالم است ، مهم نیست که از چه روشی آنها را طبخ کنید.


بنابراین ممکن است فقط بخواهید آنها را به روشی که بیشترین لذت را می پزید و می خورید و در مورد جزئیات کوچک وسواس نمی ورزید.


لینک کوتاه: yun.ir/1vv0j9

هر روز یک سیب پزشک را دور می کند - واقعیت یا داستان؟


احتمالاً این عبارت آشنا را می دانید ، "یک سیب در روز پزشک را دور می کند".


در حالی که این عبارت برای اولین بار در سال 1913 ابداع شد ، اما بر اساس یک ضرب المثل Pembrokeshire بود که از سال 1866 شروع شد.


در واقع ، مجله Notes and Queries اولین کسی بود که نقل قول اصلی را منتشر کرد: "یک سیب بخوابید بخوابید ، و دکتر را از کسب نان باز می دارید".


اگرچه تحقیقات نشان می دهد که خوردن سیب بیشتر ممکن است در واقع با مراجعه کمتر به پزشک همراه نباشد ، افزودن سیب به رژیم شما می تواند به بهبود چندین جنبه از سلامتی شما کمک کند (1 منبع معتبر منبع معتبر).


این مقاله نگاه دقیق تری به این موضوع دارد که آیا خوردن روزانه یک عدد سیب می تواند به دور نگه داشتن پزشک کمک کند یا خیر.


فواید سلامتی

سیب با مزایای زیادی همراه است که می تواند به سلامتی درازمدت کمک کند.


بسیار مقوی

سیب دارای مواد مغذی مهمی از جمله فیبر ، ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.


یک سیب متوسط ​​مواد مغذی زیر را تأمین می کند (2 منبع معتبر):


کالری: 95

کربوهیدرات: 25 گرم

فیبر: 4.5 گرم

ویتامین C: 9٪ ارزش روزانه (DV)

مس: 5٪ DV

پتاسیم: 4٪ DV

ویتامین K: 3٪ DV

به طور خاص ، ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان برای خنثی سازی ترکیبات مضر شناخته شده به عنوان رادیکال های آزاد عمل می کند و از بیماری محافظت می کند (منبع 3).


سیب همچنین منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها مانند کوئرستین ، اسید کافئیک و اپی کاتچین است (منبع 4).


از سلامت قلب پشتیبانی می کند

مطالعات نشان می دهد که خوردن سیب بیشتر می تواند با خطر کمتری از چندین بیماری مزمن ، از جمله بیماری قلبی همراه باشد (5 منبع معتبر).


در حقیقت ، یک مطالعه بر روی بیش از 20،000 بزرگسال نشان داد که مصرف مقادیر بیشتری میوه و سبزیجات گوشت سفید ، از جمله سیب ، با کاهش خطر سکته مغزی مرتبط است (منبع 6).


این ممکن است به دلیل وجود فلاونوئیدهای موجود در سیب باشد ، ترکیباتی که نشان داده شده است التهاب را کاهش می دهند و از سلامت قلب محافظت می کنند (7 منبع معتبر ، منبع 8 معتبر).


سیب همچنین دارای فیبر محلول است ، که ممکن است به کاهش فشار خون و سطح کلسترول کمک کند ، هر دو عامل خطر بیماری قلبی هستند (منبع 9).


حاوی ترکیبات مقابله با سرطان است

سیب حاوی ترکیبات مختلفی است که می تواند به جلوگیری از تشکیل سرطان کمک کند ، از جمله آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها (منبع 10).


طبق یک بررسی از 41 مطالعه ، مصرف مقدار بیشتری سیب با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه همراه بود (11 منبع معتبر).


مطالعه دیگری یافته های مشابهی را مشاهده کرد و گزارش داد که خوردن سیب بیشتر با خطر کمتری سرطان روده بزرگ (12 منبع معتبر) مرتبط است.


تحقیقات دیگر نشان می دهد که یک رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات می تواند در برابر سرطان معده ، روده بزرگ ، ریه ها ، حفره دهان و مری محافظت کند (13 منبع معتبر).


با این حال ، تحقیقات بیشتری برای ارزیابی اثرات بالقوه ضد سرطانی سیب و تعیین اینکه آیا عوامل دیگری نیز در آن دخیل هستند ، لازم است.


سایر فواید سلامتی

سیب همچنین با چندین مزیت دیگر سلامتی مرتبط است که می تواند به دور نگه داشتن پزشک کمک کند:


از کاهش وزن حمایت کنید. به دلیل محتوای فیبر ، نشان داده شده است که سیب باعث افزایش احساس سیری ، کاهش کالری دریافتی و کاهش وزن می شود (14 منبع معتبر ، منبع 15 معتبر).

سلامت استخوان را بهبود ببخشید. مطالعات انسان ، حیوان و لوله آزمایش نشان داده است که خوردن مقدار بیشتری میوه می تواند با افزایش تراکم مواد معدنی استخوان و کاهش خطر پوکی استخوان همراه باشد (منبع 16 ، منبع معتبر 17).

عملکرد مغز را ارتقا دهید. مطالعات حیوانی نشان می دهد که خوردن سیب می تواند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کند ، از افت روانی و علائم کند پیری جلوگیری کند (13 منبع معتبر).

در برابر آسم محافظت کنید. مطالعات نشان می دهد که افزایش مصرف سیب ممکن است با کاهش خطر آسم مرتبط باشد (13 منبع معتبر).

خطر دیابت را کاهش دهید. طبق یک بررسی بزرگ ، خوردن یک سیب در روز با 28٪ کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در مقایسه با عدم خوردن سیب (18 منبع معتبر) مرتبط است.

خلاصه

سیب بسیار مغذی است و با چندین فواید سلامتی از جمله بهبود سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان همراه است.

نکات منفی احتمالی

خوردن هر روز یک سیب به سلامتی شما آسیب نمی رساند.


با این حال ، داشتن بیش از حد چیزهای خوب ممکن است و خوردن چندین سیب در هر روز ممکن است چندین عارضه جانبی منفی ایجاد کند.


به طور خاص ، افزایش سریع دریافت فیبر در مدت زمان کوتاهی می تواند علائمی مانند گاز ، نفخ و درد معده ایجاد کند (19 منبع معتبر).


مانند سایر میوه ها ، سیب ها نیز مقدار زیادی کربوهیدرات در هر وعده (2 منبع معتبر) دارند.


اگرچه این مسئله برای اکثر افراد مشکلی ایجاد نمی کند ، اما افرادی که از رژیم کم کربوهیدرات یا کتوژنیک پیروی می کنند ممکن است نیاز به تعدیل در مصرف داشته باشند.


خلاصه

خوردن هر روز یک سیب بعید است که بر سلامتی شما تأثیر منفی بگذارد. با این حال ، خوردن بیش از حد سیب هر روز می تواند به مشکلات گوارشی کمک کند.

گزینه های سالم دیگر

سیب سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها ، یک افزودنی عالی برای رژیم غذایی است و ممکن است چندین فواید سلامتی برای شما به همراه داشته باشد.


با این حال ، بسیاری از میوه ها و سبزیجات مجموعه ای مشابه از مواد مغذی را ارائه می دهند و می توانند به همان اندازه برای سلامتی مفید باشند.


به علاوه ، قرار دادن انواع میوه ها و سبزیجات دیگر در برنامه روزمره می تواند عطر و طعم و ارزش غذایی بیشتری به رژیم غذایی شما اضافه کند.


در اینجا چند میوه و سبزیجات دیگر وجود دارد که می توانید گاه گاهی سیب را در آنها جای دهید:


موز

بلوبری

کلم بروکلی

هویج

گل کلم

گریپ فروت

کلم پیچ

انبه

هلو

گلابی ها

آناناس

تمشک

اسفناج

توت فرنگی

گوجه فرنگیها

خلاصه

بسیاری از میوه ها و سبزیجات مجموعه ای از مواد مغذی و فواید سلامتی را ارائه می دهند که مشابه سیب هستند و می توان از آنها به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و سالم لذت برد.

خط آخر

اگرچه خوردن سیب بیشتر به معنای واقعی کلمه با مراجعه کمتر به پزشک همراه نیست ، سیب سرشار از مواد مغذی است و مزایای زیادی برای پیشگیری از بیماری و سلامتی طولانی مدت دارد.


علاوه بر سیب ، بسیاری از میوه ها و سبزیجات مجموعه ای مشابه از مواد مغذی و فواید سلامتی را فراهم می کنند.


برای بهترین نتیجه ، از انواع میوه ها و سبزیجات به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی مغذی و کاملاً مناسب لذت ببرید.

10 مزیت چشمگیر سیب برای سلامتی

سیب یکی از محبوب ترین میوه هاست - و دلیل خوبی هم دارد.


آنها یک میوه فوق العاده سالم و دارای بسیاری از مزایای تحقیق هستند.


در اینجا 10 فواید چشمگیر سیب برای سلامتی آورده شده است.


1. سیب ها مقوی هستند

یک سیب متوسط ​​- با قطر حدود 3 اینچ (7.6 سانتی متر) - برابر با 1.5 فنجان میوه است. روزانه دو فنجان میوه در رژیم 2000 کالری توصیه می شود.


یک سیب متوسط ​​- 6.4 اونس یا 182 گرم - مواد مغذی زیر را ارائه می دهد (1 منبع معتبر):


کالری: 95

کربوهیدرات: 25 گرم

فیبر: 4 گرم

ویتامین C: 14٪ میزان مصرف روزانه مرجع (RDI)

پتاسیم: 6٪ از RDI

ویتامین K: 5٪ از RDI

علاوه بر این ، همین وعده 2 تا 4٪ از RDI را برای منگنز ، مس و ویتامین های A ، E ، B1 ، B2 و B6 تأمین می کند.


سیب همچنین منبع غنی از پلی فنول است. در حالی که برچسب های تغذیه ای این ترکیبات گیاهی را ذکر نمی کنند ، اما به احتمال زیاد مسئول بسیاری از مزایای سلامتی هستند.


برای استفاده بیشتر از سیب ، پوست را روشن بگذارید - حاوی نیمی از فیبر و بسیاری از پلی فنول ها است.


خلاصه

سیب منبع خوبی از فیبر و ویتامین C است. همچنین حاوی پلی فنول است که ممکن است فواید بی شماری برای سلامتی داشته باشد.

2. سیب ممکن است برای کاهش وزن مفید باشد

سیب سرشار از فیبر و آب است - دو ویژگی باعث پر شدن آنها می شود.


در یک مطالعه ، افرادی که برش های سیب را قبل از غذا خوردند احساس سیری بیشتری نسبت به افرادی داشتند که از سس سیب ، آب سیب یا فاقد محصولات سیب استفاده می کردند (منبع 2)


در همان مطالعه ، کسانی که وعده غذایی خود را با خلال سیب شروع کردند نیز به طور متوسط ​​200 کالری کمتر از کسانی که این کار را نکردند مصرف کردند (2 منبع معتبر).


در مطالعه 10 هفته ای دیگر بر روی 50 زن دارای اضافه وزن ، شرکت کنندگانی که سیب خورده بودند به طور متوسط ​​2 پوند (1 کیلوگرم) وزن کم کرده و در مجموع کالری کمتری مصرف کردند ، در مقایسه با کسانی که کلوچه جو دوسر با کالری و فیبر مشابه می خورند (منبع 3).


محققان تصور می کنند که سیب پر از سیرتر است زیرا از نظر انرژی کم تر است ، اما همچنان فیبر و حجم را تحویل می دهد.


علاوه بر این ، برخی از ترکیبات طبیعی موجود در آنها ممکن است باعث کاهش وزن شوند.


مطالعه ای روی موش های چاق نشان داد که به کسانی که به آنها مکمل سیب آسیاب شده و کنسانتره آب سیب داده می شود ، وزن بیشتری کاهش می یابد و میزان کلسترول LDL ، تری گلیسیرید و کلسترول کل "بد" نسبت به گروه کنترل کاهش می یابد (منبع 4).


خلاصه

سیب از چند طریق ممکن است به کاهش وزن کمک کند. همچنین به دلیل محتوای فیبر زیاد ، آنها به خصوص پر می شوند.

3. سیب ممکن است برای قلب شما مفید باشد

سیب ها با خطر کمتری از بیماری های قلبی مرتبط هستند (5 منبع معتبر).


یک دلیل ممکن است این باشد که سیب حاوی فیبر محلول است - نوعی که می تواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند.


آنها همچنین حاوی پلی فنول هستند که دارای اثرات آنتی اکسیدانی هستند. بسیاری از اینها در پوست متمرکز شده اند.


یکی از این پلی فنول ها ، فلاونوئید اپی کاتچین است که ممکن است فشار خون را کاهش دهد.


تجزیه و تحلیل مطالعات نشان داد که مصرف زیاد فلاونوئیدها با 20٪ خطر ابتلا به سکته مغزی مرتبط است (منبع 6).


فلاونوئیدها می توانند با کاهش فشار خون ، کاهش اکسیداسیون LDL "بد" و عمل به عنوان آنتی اکسیدان ، از بیماری قلبی جلوگیری کنند (7 منبع معتبر).


مطالعه دیگری در مقایسه اثرات خوردن یک سیب در روز با مصرف استاتین - یک گروه از داروهای شناخته شده برای کاهش کلسترول - نتیجه گرفت که سیب تقریباً به اندازه داروها در کاهش مرگ ناشی از بیماری قلبی موثر است (منبع 8).


با این حال ، از آنجا که این یک آزمایش کنترل شده نبود ، یافته ها باید با یک دانه نمک گرفته شود.


مطالعه دیگری مصرف میوه ها و سبزیجات گوشت سفید مانند سیب و گلابی را با کاهش خطر سکته مغزی مرتبط دانست. به ازای مصرف هر 25 گرم - حدود 1/5 فنجان برش سیب - خطر سکته مغزی 9٪ کاهش می یابد (9 منبع معتبر).


خلاصه

سیب از چند طریق سلامت قلب را تقویت می کند. آنها سرشار از فیبر محلول هستند ، که به کاهش کلسترول کمک می کند. آنها همچنین دارای پلی فنول هستند که با کاهش فشار خون و خطر سکته در ارتباط هستند.

4- آنها به خطر کمتری از دیابت مرتبط هستند

چندین مطالعه خوردن سیب را با خطر کمتری دیابت نوع 2 مرتبط دانسته است (10 منبع معتبر).


در یک مطالعه بزرگ ، خوردن یک عدد سیب در روز با 28٪ کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در مقایسه با عدم خوردن سیب مرتبط بود. حتی خوردن فقط چند عدد سیب در هفته نیز تأثیر محافظتی مشابهی داشت (11 منبع معتبر).


این احتمال وجود دارد که پلی فنول های سیب از آسیب بافت به سلولهای بتا در پانکراس شما جلوگیری کنند. سلولهای بتا انسولین در بدن شما تولید می کنند و اغلب در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 آسیب می بینند.


خلاصه

خوردن سیب با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 ارتباط دارد. این احتمالاً به دلیل محتوای آنتی اکسیدان پلی فنول آنها است.

5- ممکن است اثرات پری بیوتیک داشته و باکتریهای خوب روده را تقویت کنند

سیب حاوی پکتین است ، نوعی فیبر که به عنوان پروبیوتیک عمل می کند. این بدان معنی است که باکتری های خوب روده شما را تغذیه می کند.


روده کوچک شما هنگام هضم فیبر را جذب نمی کند. در عوض ، به روده بزرگ شما می رود ، جایی که می تواند رشد باکتری های خوب را تقویت کند. این ماده همچنین به ترکیبات مفید دیگری تبدیل می شود که در بدن شما گردش می کنند (5 منبع معتبر).


تحقیقات جدید نشان می دهد که این ممکن است دلیل برخی از اثرات محافظتی سیب در برابر چاقی ، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی باشد.


خلاصه

نوع فیبر موجود در سیب باکتری های خوبی را تغذیه می کند و ممکن است دلیل محافظت آنها در برابر چاقی ، بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 باشد.


6. مواد موجود در سیب می توانند به جلوگیری از سرطان کمک کنند

مطالعات لوله آزمایش ارتباط بین ترکیبات گیاهی موجود در سیب و کاهش خطر ابتلا به سرطان را نشان داده است (11 منبع معتبر).


علاوه بر این ، یک مطالعه در زنان گزارش داد که خوردن سیب با مرگ و میر ناشی از سرطان ارتباط دارد (منبع 12).


دانشمندان بر این باورند که اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آنها ممکن است در اثرات بالقوه پیشگیری از سرطان مسئول باشد (13 منبع معتبر).


خلاصه

سیب دارای چندین ترکیب طبیعی است که می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. مطالعات مشاهده ای آنها را با خطر کمتری سرطان و مرگ ناشی از سرطان ارتباط داده است.

7. سیب حاوی ترکیباتی است که می تواند به مبارزه با آسم کمک کند

سیب های غنی از آنتی اکسیدان ممکن است به محافظت از ریه های شما در برابر آسیب اکسیداتیو کمک کنند.


یک مطالعه بزرگ روی بیش از 68000 زن نشان داد که کسانی که بیشتر سیب می خورند کمترین خطر آسم را دارند. خوردن حدود 15٪ از یک سیب بزرگ در روز با 10٪ کاهش خطر ابتلا به این بیماری ارتباط دارد (11 منبع معتبر).


پوست سیب حاوی فلاونوئید کوئرستین است که می تواند به تنظیم سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب کمک کند. این دو روش است که ممکن است بر آسم و واکنشهای آلرژیک تأثیر بگذارد (14 منبع معتبر).


خلاصه

سیب حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که ممکن است به تنظیم پاسخ های ایمنی بدن کمک کرده و از آسم محافظت کند.

8. سیب ممکن است برای سلامت استخوان مفید باشد

خوردن میوه با تراکم بیشتر استخوان مرتبط است ، که نشانگر سلامت استخوان است.


محققان بر این باورند که ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی موجود در میوه ممکن است به تقویت تراکم و قدرت استخوان کمک کند.


برخی مطالعات نشان می دهد که سیب ، به طور خاص ، ممکن است بر سلامت استخوان تأثیر مثبت بگذارد (15 منبع معتبر).


در یک مطالعه ، زنان یک وعده غذایی خوردند که شامل سیب تازه ، سیب پوست کنده ، سس سیب یا فاقد محصولات سیب بود. کسانی که سیب می خورند کلسیم بدن خود را کمتر از گروه کنترل از دست می دهند (11 منبع معتبر).

9. سیب ها می توانند در برابر آسیب معده ناشی از NSAID ها محافظت کنند

دسته ای از داروهای مسکن که به عنوان داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAID) شناخته می شوند می توانند به مخاط معده شما آسیب برسانند.


یک مطالعه در لوله های آزمایشگاهی و موش صحرایی نشان داد که عصاره سیب منجمد به محافظت از سلولهای معده در برابر آسیب ناشی از NSAID ها کمک می کند (منبع 11).


تصور می شود که دو ترکیب گیاهی موجود در سیب - اسید کلروژنیک و کاتچین - بسیار مفید باشند (منبع 11).


با این حال ، تحقیقات در مورد انسان برای تأیید این نتایج لازم است.


خلاصه

سیب حاوی ترکیباتی است که به دلیل داروهای مسکن NSAID می تواند از پوشش معده شما در برابر آسیب محافظت کند.

10. سیب می تواند به محافظت از مغز شما کمک کند

بیشتر تحقیقات بر روی پوست و گوشت سیب متمرکز است.


با این حال ، آب سیب ممکن است فوایدی برای کاهش ذهن مرتبط با سن داشته باشد.


در مطالعات حیوانی ، کنسانتره آب باعث کاهش گونه های مضر اکسیژن واکنش پذیر (ROS) در بافت مغز و کاهش روانی (16 منبع معتبر) شد.


آب سیب ممکن است به حفظ استیل کولین ، انتقال دهنده عصبی که می تواند با افزایش سن کاهش یابد ، کمک کند. سطح کم استیل کولین با بیماری آلزایمر مرتبط است (11 منبع معتبر).


به همین ترتیب ، محققانی که با موشهای مسن سیب کامل تغذیه کردند ، دریافتند که نشانگر حافظه موشها به سطح موشهای جوان ترمیم شد (11 منبع معتبر).


همانطور که گفته شد ، سیب کامل حاوی ترکیبات مشابه آب سیب است - و همیشه یک غذای سالم است که میوه خود را کامل بخورید.


خلاصه

طبق مطالعات حیوانی ، آب سیب ممکن است به جلوگیری از کاهش انتقال دهنده های عصبی که در حافظه نقش دارند ، کمک کند.


لینک کوتاه: http://gg.gg/uho6a

تاثیر آب و هوا گرم بر پوست


 اگر تا به حال متوجه شده اید که وقتی بیرون هوا گرم است چقدر تشنگی می کنید ، دلیل این امر این است که در آب و هوای گرم ، محتوای آب طبیعی بدن شما با سرعت بیشتری تبخیر می شود. این فقط دهان شما نیست که خشک می شود ، کل بدن ، از جمله پوست شما ، می تواند تأثیر دمای بالا رفتن را احساس کند.


اگرچه اغلب نادیده گرفته می شود ، اما پوست عضوی ضروری است که نیاز به توجه و مراقبت ویژه دارد. به هر حال ، نه تنها پوست شما داستان واقعی سلامتی و سن شما را روایت می کند ، بلکه یک مانع محافظتی برای بقیه بدن شما ایجاد می کند.


نرم و لطیف و مرطوب نگه داشتن پوست به شما کمک می کند تا خشک نشود و ترک نریزد ، این امر در ماه های گرم تابستان به همان اندازه زمستان امکان پذیر است. برای ایجاد یک رژیم سالم مراقبت از پوست در تابستان از این نکات استفاده کنید.


از ضد آفتاب مناسب استفاده کنید. آفتاب می تواند به سرعت خشک شود و به پوست شما آسیب برساند حتی در یک روز ابری ، و حتی اگر در نزدیکی آب باشید ، جایی که بازتاب می تواند شدت آن را بزرگتر کند ، بیشتر خواهد بود. با استفاده از کرم ضد آفتاب با SPF حداقل 30 در هر زمان که در فضای باز به کار می روید ، از پوست خود در برابر سوختن و خشک شدن محافظت کنید. همچنین به یاد داشته باشید که تاریخ انقضا ضدآفتاب را بررسی کنید تا مطمئن شوید در واقع از شما محافظت نمی شود.


اغلب مرطوب کنید. نه تنها هنگام بیرون آمدن از دوش بلکه در طول روز رطوبت را جز part برنامه های روزمره خود قرار دهید. گزینه ای مانند لوسیون مرطوب کننده Remedy Dermatology Series شامل ترکیبی گیاهی اختصاصی از مواد مغذی ، نرم کننده ها و آنتی اکسیدان ها ، از جمله چای سبز ، میخک و اولئوزوم های گلرنگ است. فرمول صاف و غنی آن به سرعت جذب می شود و باعث می شود پوست بدون باقی مانده چرب و روغنی نرم شود. لوسیون که توسط متخصصان مراقبت از پوست تهیه شده و به پوست کمک می کند تا 24 ساعت مرطوب بماند و فاقد 80 ماده آلرژی زا است که به تحریک و حساسیت پوست کمک می کند. برای اطلاعات بیشتر ، به Amazon.com مراجعه کنید.


زمان وان و دوش را کوتاه کنید. ممکن است متناقض به نظر برسد که صرف زمان بیشتر در وان یا دوش ، رطوبت پوست شما را از بین می برد ، اما گرمای طولانی مدت دقیقاً همین کار را می کند. زمان استحمام خود را مختصر نگه دارید تا احتمال کمبود آب بدن به حداقل برسد.


دکتر ژینین داونی ، متخصص پوست و مشاور Medline Remedy ، گفت: "اگرچه دوش آب گرم و طولانی یا خیس خوردن در وان بسیار آرام کننده است ، اما آب گرم می تواند پوست شما را کاملا خشک کند." "پوست مرطوب به آبرسانی از قفل شدن مرطوب کننده کمک می کند ، بنابراین بهترین زمان برای استفاده از مرطوب کننده ، احساس خشکی پوست نیست بلکه بعد از استحمام یا دوش گرفتن است. بلافاصله پس از بیرون آمدن از پوست ، در حالی که پوست پوشیده اید ، حتما یک لایه لوسیون ضخیم بزنید هنوز مرطوب است تا پوست را نرم و لطیف نگه دارد. "


تراشیدن. وقت خود را برای لایه برداری منظم اختصاص دهید ، که سلول های مرده پوست را از بین می برد و نفوذ مرطوب کننده را راحت تر نشان می دهد و پوستی سالم را نشان می دهد. حتماً به آرامی لایه برداری کنید و برنامه لایه برداری خود را متناسب با نیازهای منحصر به فرد پوست خود تنظیم کنید تا باعث تحریک آن نشوید.


به طور مکرر هیدراته شوید. استفاده از لوسیون یک استراتژی خارجی برای حفظ سد طبیعی پوست است ، اما شما همچنین می توانید پوست خود را از داخل به خارج مرطوب نگه دارید. هنگامی که کمبود آب دارید ، بدن از هر منبع ممکن از جمله پوست شما آب می کشد. یک قانون خوب این است که حداقل 8-11 لیوان آب در روز بنوشید ، و نگه داشتن یک بطری آب همیشه در دست می تواند آبرسانی آسان و در حین حرکت را فراهم کند.


غذاهای مرطوب کننده مصرف کنید. مشابه بالا بردن میزان آب مصرفی ، شما می توانید با خوردن انواع غذاهای مناسب میزان آب بدن را به طور کلی افزایش دهید. انواع بسیاری از محصولات دارای درصد بالایی آب هستند ، مانند توت ، خربزه ، خیار و کدو سبز.


پوست را هیدراته کنید


1. روغن نارگیل

روغن نارگیل خاصیت نرم کنندگی دارد منبع مطمئن. نرم کننده ها فضای بین سلولهای پوست را پر می کنند و یک سطح صاف ایجاد می کنند. به همین دلیل اسیدهای چرب اشباع شده که به طور طبیعی در روغن نارگیل وجود دارند می توانند پوست را آبرسانی و صاف کنند.

2. ژله نفتی

طبق یک مطالعه منبع معتبر ، محصولات ژله نفتی می توانند پوست را در بزرگسالان ترمیم کنند. ژله نفتی که به روغن معدنی نیز معروف است ، پوست را در یک لایه محافظ می پوشاند. رطوبت زیر آن را به دام می اندازد. این کمک می کند تا لکه های پوستی خشک و تحریک شده بهبود یابد.


3. حمام جو دوسر

بلغور جو دوسر یکی از داروهای رایج مردمی برای پوست تحریک شده است. یک مطالعه 2015 منبع معتبر نشان داد که چرا مادربزرگ ها و مادربزرگ های بزرگ قرن هاست که این داروی خانگی را توصیه می کنند: م worksثر است.


4. آنتی اکسیدان و امگا 3

هنگامی که پوست شما خشک است ، به این معنی است که شما آن را در معرض عناصری قرار می دهید که سریعتر از آنکه بدن شما قادر به ترمیم سلول های پوست باشد ، آسیب می رسانند. طبق کلینیک مایو ، برخی از مواد غذایی وجود دارند که می توانند به سلامت پوست کمک کنند.


5. دستکش

دستها مستقیماً تماس مستقیم با عوامل تحریک کننده محیط را تجربه می کنند. اینها شامل صابون ظرفشویی و شوینده لباس است.


6. دمای دوش خود را تنظیم کنید

آکادمی پوست آمریکا یادآور می شود که تسکین خشکی پوست گاهی اوقات به سادگی تغییر روال دوش گرفتن است. در حالی که بیشتر مردم تمایل به دوش آب گرم دارند ، این می تواند پوست را سوزانده و آسیب برساند.


7. از مرطوب کننده استفاده کنید

نگه داشتن یک مرطوب کننده در خانه می تواند به حداقل رساندن خشکی ناشی از سیستم های گرمایش منزل کمک کند. طبق دانشکده پزشکی هاروارد ، گرچه گاز و نوار گرمایی الکتریکی از هوا رطوبت می گیرد ، یک رطوبت ساز تنظیم شده روی 60 درصد برای جبران این اثر کافی است.


8- از مواد حساسیت زا و تحریک کننده خودداری کنید

بروز ناگهانی خشکی پوست ممکن است به لباسی که می پوشید یا آنچه پوست خود را در معرض آن قرار داده اید مرتبط باشد.



لینک کوتاه: yun.ir/4cu6ec


سایه چشم چیست?

سایه چشم محصولات آرایشی رنگی هستند که به پلک و نواحی اطراف آن زده می شوند.


آنها معمولاً به صورت پودر فشرده هستند ، اگرچه تغییرات در این فرمول وجود دارد.


می توانید سایه هایی پیدا کنید که پودرهای فشرده ، پودرهای سست ، پخته شده ، کرم ها ، مایعات و ... هستند.


سایه های مختلف سایه چشم چیست؟

فرمول ها و انواع مختلفی از سایه چشم وجود دارد. در اینجا انواع تولید و استفاده شده از سایه چشم وجود دارد:


سایه چشم مات

هیچ لرزش و درخششی در فرمول ندارد. سایه های مات یک رنگ تخت هستند. رنگدانه های سایه های مات از خالص تا رنگدانه های شدید متغیر است. سایه های مات برای ترکیب رنگ های دیگر ، ایجاد شیب های یکپارچه و در سراسر چشم برای یک اثر مات ، صاف و "کسل کننده" استفاده می شود.


سایه چشم براق

رنگی مخلوط با زرق و برق خوب در فرمول که باعث ایجاد براق شدن چشم می شود. کار با آن بسیار نرمتر و راحت تر از زرق و برق است اما می تواند ظاهری مشابه ایجاد کند. اغلب با برس یا انگشت مرطوب برای حداکثر بازده رنگ استفاده می شود.


سایه چشم ساتن

بین یک براق و یک مات ، فرمول ساتن یک رنگ مخلوط است که کمی براق به آن است.


سایه چشم براق

چند نوع سایه چشم براق وجود دارد.


یکی از آنها زرق و برق است که با یک پایه مرطوب یا خامه ای مخلوط شده و یک قوام تقریباً ژل مانند برای ایجاد چشم ایجاد می کند.


نوع دیگر زرق و برق فشرده است ، که براق در یک ظرف سایه چشم بسته می شود ، در مقابل براق بودن از یک شیشه.


زرق و برق شل ، که تکه های زرق و برق ایمن از یک شیشه است. برای چسبیدن به چشم به پرایمر یا چسب براق نیاز دارد. بسیار کثیف است ، اما دارای براق ترین اثر است. با زرق و برق دستی متفاوت است - از زرق و برق دستی روی پلک خود استفاده نکنید ، اگر به چشم شما وارد شود می تواند باعث پارگی خرد شده در پوست شما شود و آسیب بسیار بدتری ایجاد کند!


سایه چشم متالیک

شبیه به سایه چشم براق در اجرا ، اما به نظر می رسد براق و فلزی به جای درخشان.


کدام یک بهتر است: پالت سایه چشم یا سایه چشم تک؟

این سوالی نیست که پاسخی مطلق داشته باشد. هر دو پالت سایه چشم و سایه چشم های مجرد فواید خود را دارند.


جوانب مثبت پالت های سایه چشم:

چندین رنگ (4-30+) رنگ که به خوبی در یک طرح رنگی با هم کار می کنند

اغلب مخلوط خوبی از سایه چشم (مات ، براق کننده ، یک براق کننده و غیره) است

برای مسافرت راحت است

به قدری زیاد است که احتمالاً یک پالت متناسب با طرح رنگی مناسب و اولویت سایه چشم شما وجود دارد

منفی پالت های سایه چشم:

می تواند گران باشد ، به ویژه برای مارک های پیشرفته

شما ممکن است هر رنگی را دوست نداشته باشید یا از آن استفاده کنید

آنقدر زیاد که انتخاب بین 10+ پالت مشابه بسیار طاقت فرسا است

جوانب مثبت تک سایه چشم:

شما باید انتخاب کنید که کدام سایه ها را خریداری می کنید تا سایه چشم از بین نرود

اغلب می تواند رنگ یکسانی را در کارهای مختلف پیدا کند ، بنابراین می توانید مات بنفش یا براق کننده بنفش را انتخاب کنید

مناسب هنرمندان گریم که می خواهند یک پالت سفارشی متناسب با نیازهای خاص مشتری خود داشته باشند

وقتی تمام شد می تواند جایگزین رنگهای منفرد شود

موارد منفی تک سایه چشم:

هنگامی که قیمت هر رنگ را اضافه می کنید ، می تواند بسیار گرانتر از پالت باشد

برای سازماندهی ، محافظت و مسافرت با آنها ، باید یک پالت خالی و برچسب های مغناطیسی بخرید. در غیر این صورت آنها سفر دوستانه ای ندارند و مستعد شکستن هستند.

به طور کلی ، معتقدم بیشتر کاربران آرایش گاه به گاه نیازی به خرید سایه چشم ندارند ، مگر اینکه یک رنگ خاص یا پالت سفارشی کوچک مورد نظر شما باشد. بیشتر افراد می توانند به جای خرید تک آهنگ ، یک پالت سایه چشم پیدا کنند که آنها را دوست دارند!


از طرف دیگر ، خرید سایه های منفرد برای یک آرایشگر بسیار مناسب است! اگر از یک سایه زیاد استفاده می کنید ، به جای اینکه یک پالت کاملاً جدید بخرید ، می توانید سایه دیگری را که تمام می کنید خریداری کنید و می توانید پالت سفارشی خود را برای هر شخصی که کار می کنید تغییر دهید.


به نیازهای خاص خود نگاه کنید و سپس تصمیم بگیرید که کدام مسیر را انتخاب کنید. اگر نمی توانید تصمیم بگیرید یا مبتدی هستید ، پیشنهاد می کنم با یک پالت سایه شروع کنید.

لینک کوتاه: https://b2n.ir/n25708