من طبیعی هستم

زیبایی طبیعی بدست آوریم

من طبیعی هستم

زیبایی طبیعی بدست آوریم

آیا سوکرالوز یک جایگزین خطرناک قند است؟

شکر، ماده ای که در ذهن همه است. در ایالات متحده بیش از یک سوم بزرگسالان چاق هستند و دستورالعمل های غذایی در مورد قند اضافه شده سرکوب می شود. جایگزین‌های شکر برای افرادی که شیرینی بدون کالری اضافی می‌خواهند به گزینه‌ای محبوب تبدیل شده‌اند. در سال 2015 تجارت جایگزین شکر بیش از 13 میلیارد دلار ارزش داشت و همچنان به رشد خود ادامه می دهد.  سوکرالوز یک جایگزین شکر است که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ایمن در نظر گرفته می شود، اما تحقیقات اخیر ایمنی سوکرالوز را به چالش می کشد.

به یاد داشته باشید قبل از خرید سوکرالوز حتما در موردش اطلاعات کافی داشته باشید.

سوکرالوز نیز مانند بسیاری از شیرین کننده های مصنوعی به طور تصادفی در آزمایشگاه کشف شد. در سال 1976 تیت و لایل و کالج ملکه الیزابت در لندن در حال انجام یک پروژه تحقیقاتی مشترک بودند که شامل اصلاح شیمیایی قند بود. یکی از محققان «آزمایش» را برای «طعم» اشتباه فهمیده بود و تصادفاً سوکرالوز کشف شد.

سوکرالوز با نام تجاری "Splenda" به بازار عرضه می شود و معمولاً در بسته های زرد کوچک روی میزها دیده می شود. فراتر از این بسته‌ها، سوکرالوز در هزاران محصول غذایی و نوشیدنی، از محصولات پخته گرفته تا نوشیدنی‌ها، استفاده می‌شود و تعداد محصولات به طور پیوسته در حال افزایش است. اگر بخواهید انبار یا یخچال خود را بررسی کنید، یافتن "سوکرالوز" یا "اسپلندا" در لیست مواد تشکیل دهنده اقلام غذا و نوشیدنی تعجب آور نخواهد بود.

اگرچه سوکرالوز از شکر ساخته می شود، اما یک محصول طبیعی نیست. سوکرالوز توسط یک فرآیند شیمیایی ثبت شده چند مرحله ای تولید می شود که سه گروه هیدروژن-اکسیژن را با سه اتم کلر جایگزین می کند. جایگزینی با اتم های کلر شیرینی را تا 600 برابر بیشتر از شکر سفره تشدید می کند و حاوی کالری صفر است.

در سال 1999 سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) سوکرالوز را به عنوان یک شیرین کننده عمومی برای مصرف انسان ایمن تأیید کرد.  با این حال، تحقیقات متناقضی در مورد ایمنی سوکرالوز وجود دارد. برخی از اثرات منفی بالقوه سوکرالوز عبارتند از:  

 

سوکرالوز ممکن است سطح گلوکز و انسولین خون را افزایش دهد

سوکرالوز ممکن است بر افرادی که از آن برای کاهش مصرف قند و تثبیت سطح گلوکز خون استفاده می کنند تأثیر منفی بگذارد. یک مطالعه نشان داد که سوکرالوز باعث افزایش سطح گلوکز خون و سطح انسولین می شود در حالی که حساسیت به انسولین را کاهش می دهد. این می تواند بر افراد، به ویژه آنهایی که دیابت دارند، که برای مدیریت سطح گلوکز خون خود سوکرالوز مصرف می کنند، تأثیر منفی بگذارد.  

 

سوکرالوز و سلامت روده

سلامت دستگاه گوارش، سلامت روده، به موضوعی بسیار مورد توجه تبدیل شده است. جای تعجب نیست که بدن و دستگاه گوارش (GI) ما خانه باکتری های بیشتری نسبت به سلول های بدن ما باشد. ما تمایل داریم که باکتری ها را چیزی برای اجتناب از آن بدانیم، اما باکتری ها نیز نقش مفیدی در سلامت ما دارند. بخش بزرگی از سیستم ایمنی بدن ما در دستگاه گوارش قرار دارد و باکتری های مفید نقش عمده ای در سیستم ایمنی سالم دارند. یک مطالعه روی سوکرالوز و میکروبیوم GI نشان داد که سوکرالوز میکروبیوم روده را با کاهش باکتری‌های مفید تا 50 درصد تغییر می‌دهد. علاوه بر این، آنها دریافتند که 12 هفته پس از مطالعه، باکتری های مفید در دستگاه گوارش بهبود نیافته اند. این بدان معناست که حتی پس از اینکه سوکرالوز دیگر مصرف نمی شد، دستگاه گوارش همچنان تحت تأثیر منفی قرار می گرفت.

 

پخت و پز و کلروپروپانول ها

یکی از کاربردهای پیشنهادی Splenda کاهش کالری در هنگام پخت و پز و پخت است. Splenda به عنوان مقاوم در برابر حرارت در نظر گرفته شد، اما تحقیقات چیز دیگری را نشان می دهد. هنگامی که Splenda گرم می شود، مشخص شد که کلروپروپانول های مضر را در دمای بالا تجزیه و آزاد می کند.   کلروپروپانول ها سمی هستند و ممکن است منجر به سرطان و ناباروری در مردان شوند.

بنجامین فرانکلین یک بار گفت: "وقتی شک دارید، نکنید". اگر در مورد اثرات سوکرالوز بر سلامتی مطمئن نیستید، بهتر است از مصرف این محصول خودداری کنید. به عنوان جایگزینی برای مصرف سوکرالوز، مقدار قند اضافه شده در رژیم غذایی خود را به کمتر از 100 کالری یا 25 گرم برای اکثر زنان و 150 کالری یا 36 گرم برای اکثر مردان محدود کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد